0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Helle Brandstrup Larsen/Regionshospitalet Randers
Foto: Helle Brandstrup Larsen/Regionshospitalet Randers

Syltning af asier i hospitalskøkkenet i Randers. Hjemmesyltning er en del af arbejdet med selv at have kontrol over planlægning og råvarer.

Detailkæden, kantineleverandøren og hospitalet: Dette er de store udfordringer – og erfaringer – i kampen mod madspild

Kantineleverandøren Jespers Torvekøkken, Rema 1000 og Randers Regionshospital forsøger at mindske madspildet. Men der er store udfordringer.

FOR ABONNENTER

Mad, der smides ud, koster penge, og overproduktionen er skadelig for klimaet. Ifølge et estimat fra Aarhus Universitet skyldes 13,5 procent klimbelastningen fra danskernes kost madspild.

Men madspildet kan være svært at undgå.

Når ansatte i virksomheder går ned i kantinen, forventer de bugnende fade.

Og detailbutikker skal undgå, at deres kunder møder tomme hylder.

Nysgerrig?

Denne artikel er for Klimamonitors abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler, kan du tegne et 14 dages prøveabonnement.

Prøv i 14 dage
  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage