0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard
Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Konservative: På tide at klimamærke vores mad

Det er både dyrt og kompliceret at fortælle, hvad klimaaftrykket er for fødevarer, men de konservative vil forsøge at tage mærkningen med til klimaforhandlingerne, der begynder efter sommerferien.

Nyheder
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvad er klimaaftrykket fra avocadoen, du flækkede til frokost? Den hakkede oksefars, du proppede i indkøbskurven? Eller pinot noir´en du fik to-tre glas af i går?

Svaret er dyrt at indhente dokumentation på. Derfor er klimaregnskabet og klimamærkning af fødevarer gang på gang blevet skudt ned. Ikke desto mindre vil de konservative vil forsøge at tage mærkningen med til klimaforhandlingerne, der begynder efter sommerferien, skriver TV2.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Nysgerrig?

Denne artikel er for Miljø & Klimas abonnenter. Hvis du gerne vil læse flere artikler, kan du tegne et 14 dages prøveabonnement.

Prøv 14 i dage

Forsiden